Umberto Eco  a közösségi hálózatokról: „Ez az ostobák inváziója. A tévé a falu hülyéjét tolta előtérbe, akivel szemben a néző magasabb rendűnek képzelte magát. Az internetben az a drámai, hogy az igazság birtokosaként tolta előtérbe a falu hülyéjét” 

Megszólalt egy újabb, Soros-bérenc biodíszlet a mioritikus tájakon

Itt az eredménye a referendumnak lábra kapnak a gay simogatók. Előbújnak a barlangjaikból az exhibicionizmustól dagadó mellű egyének és az őket simogató biodiszletek. Ezen utóbbiak azok akik másképp nem tudnak a szamárlétrán felkapaszkodni csak ha a divatos aberrált elméletek és propaganda mellé állnak.

Meg is jelent a mioritikus vidéken már a sikertelen népszavazást követő napon a Nemzeti Liberális Párt embere Renate Weber. Előállt és DCNews-nek rögtön ki is jelentette: ”most hogy a referendum szavazása érvénytelen, eljött az idő, hogy az egyneműek házasságáról szóló törvényt minél hamarabb megalkossuk, még az év végéig!

 

„A tervezet már rég készen van

közösen készült el az Országos Diszkriminációellenes Tanáccsal (CNCD) és az ACCEPT egyesülettel (homoszexuálisokat, biszexuálisokat és transzneműeket simogató egyesület). Láttam a projektet, és nagyon jól sikerült.

Ugyanezt a projektet, nagyon kis különbségekkel a Szociál Liberális Párt és a (PSD) és a Romániai Demokrata Szövetség (RMDSZ) is elfogadta és magáénak érezi.

(…)
Ha engem kérdeznek végre nekünk is lesz egy törvényünk a civil partnerséggel összhangban. Nem megkülönböztető jellegű a projekt kifejezetten említi, hogy ez a heteroszexuális párokra és a homoszexuális párokra vonatkozik. Például a gyerek adoptáció lehetősége úgy a heteroszexuális, mint a homoszexuális párok számára lehetséges.”

Véleménye szerint, most kell lépni és elfogadni a törvénytervezetet, miután ennyi vita jelent meg a referendum kapcsán. (Eredeti cikk DCNws )

Ő asszonysága egy dologról feledkezett meg, hogy egyelőre még a gyerek csináláshoz egy nő és egy férfi kell, két buzinak nem jön össze. Ha minél több lesz az utóbbiakból, hogy legyen akit simogatni majd ezek a párok majmokat kell adaptáljanak, mert egyre kevesebb gyerek születik.


 

Ki is Renate Weber?

 

Renate Weber (született,1955. augusztus 3-án, Botosani-ban) jogász, romániai európai parlamenti képvisel lett 2007-ben a Liberális Párt színeiben, 2009-es választásokon újabb mandátumot nyert. Mielőtt politizálni kezdett, a civil társadalomban az emberi jogok területén tevékenykedett. 1998-2005, illetve 2006-2007-ben elnöke volt a Soros alapítványnak Romániában (ismertebb nevén az Alapítvány a Nyílt Társadalomért). Wikipedia

 Tóth

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog