Kézdivásárhely: Késik a kátyúzás

Megosztás
FaceBook  Twitter

Idén hiába létezett időben aláírt szerződés a Megyei Út- és Híd Rt.-vel, a kedvezőtlen időjárás miatt nagyon megkésett az aszfaltozás, illetve a kátyúzás Kézdivásárhelyen.
Szilveszter Szabolcs alpolgármester elmondta: tudomása szerint, ha a kézdiszentléleki aszfaltkészítő állomást beüzemelik, akkor annak folyamatosan működnie kell, hogy veszteség nélkül tudjon termelni, és amint az időjárás jobbra fordul, azonnal megkezdődik az utcák helyreállítása. A városháza munkatársai minden kátyút feltérképeztek a város területén, és lesz, ahol csak foltoznak, másutt pedig új aszfaltszőnyeg kerül az utcákra. Az Ady Endre utcában csak foltoznak, mert tervben van az útszakasz közművesítése, és értelmetlen lenne új burkolatot önteni. Új aszfalt kerül a kézdioroszfalvi körforgalomba, és teljesen új réteget kap a Fecske utca, ahol rendezik a Szabadság utcai kereszteződés közelében lévő kis parkolót is.

Bővebben: Háromszék napilap

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog