Dálnok: Megújuló óvoda, épülő parkoló

Megosztás
FaceBook  Twitter

Marti István polgármesterrel és tanácsadójával, Bartók Ede Ottóval költségvetésről, folyamatban levő beruházásokról, tervekről és medvéről is beszélgettünk.
„Végre van költségvetésünk, a tavalyról megmaradt pénzzel együtt 3 millió lej körüli összegből gazdálkodunk idén” – újságolta beszélgetésünk elején Marti István. A legutóbbi beszélgetésünk óta kibetonozták a 11-es községi út melletti sánc 600 méteres szakaszát, és hozzáláttak a ravatalozó parkolójának elkészítéséhez. „Lebetonoztatjuk, támfalakkal látjuk el, és természetesen a ravatalozó felé vezető lépcsőkről sem feledkezünk meg. Tervek szerint 1–2 hónap alatt elkészülnénk a munkával”, sorolta az elöljáró.

Bővebben: hirmondo.ro

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog