Schittl Eszter: A genderlobbi visszafordíthatatlan károkat okozhat a gyerekekben

Megosztás
FaceBook  Twitter

Május 27–29. között rendezték meg a Párkapcsolati kultúra és demográfia című online konferenciát, amelyen részt vett Schittl Eszter is, a CitizenGO magyarországi képviselője. Az élet- és családvédő előadásában gyermekvédelmi szempontból mutatta be a genderideológia hatásait. Beszélt a gyermekek tudatos befolyásolásáról, a pubertásblokkolók kártékony hatásáról, az LMBTQ-csoportok gyermekhez jutási követeléseiről és arról, hogy mindezek hogyan ütköznek a gyermekek jogaival.

 

Nyílt támadás a gyermekek ellen

Ahogy fogalmazott, mára nyíltan a gyermekeket célozzák meg az LMBTQ-üzenetekkel annak érdekében, hogy egy olyan generáció nőjön fel, amely kritika nélkül elfogadja ezeket a nézeteket.

„Ha egy generációval el tudják hitetni azt, hogy egy nőből férfi lehet, egy férfiból pedig nő, mi mást nem lehet még elhitetni velük?” – tette fel a költői kérdést bevezetőjében a szociálpolitikus.

Majd hozzátette, hogy egyre több kutatás lát napvilágot arról, hogy drasztikusan növekszik a fiatalok körében az LMBTQ-identitásúak vagy -életformát folytatók aránya.

Néhány példa érzékeltetésével hívta fel a figyelmet a tendencia gyors terjedésére. Említette, hogy az utóbbi években a Disney egyre nagyobb hangsúlyt fektet az LMBTQ-karakterek számának növelésére a gyerek- és családi filmjeiben, a műsoraiban és sorozataiban. Valamint beszélt arról is, hogy egyre felkapottabbak a fiatalok között a genderideológiát hirdető vloggerek az interneten.

A magyarországi fiatal transznemű vloggereknek például már 100 ezres nézettségűek a videóik. De rögtön hozzátette azt is, hogy ha jobban megnézzük ezeket a videókat, akkor láthatjuk, hogy többet közülük LMBTQ-szervezetek szponzorálnak. Tehát nem teljesen spontán üzenetekről van szó, hanem jól megtervezett és kitalált tartalmakról, amiket ezeknek a fiataloknak a szájába adnak.

Teljes cikk ITT olvasható: vasarnap.hu

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog