Mikor lesz szégyen a heteroszexualitás?

Kép: https://news.gallup.com

A Gallup-felmérés szerint egyre többen azonosulnak az LMBTQ-életmóddal. A történelem megismétli önmagát! Mondják egyesek és remélhetőleg így is van. A római birodalom és kultúra bukása akkor kezdődött amikor minden erkölcsi normát a kialakult családi formákat felrúgták.  

 

Ha az ókori kultúrát abból a szempontból tekintjük, hogy mi hatott belőle a következő századokra, a ránk hagyott örökség gyöngyszemeit emlegetjük legtöbbször, de ami e kultúrában visszataszító, arról is kell beszélni, és ami a hanyatlás előhírnöke. A kultúrának a betegsége, ez az a természetellenesség, mely a homosexuális szerelemben nyilatkozik meg, melyet nálunk is, egyebütt is, büntetőtörvény üldözött egy ideig, de amely annyira el volt terjedve az ókori művelt államokban, hogy azt propagálni senki sem tartotta visszataszítónak. Itt tartunk most mi kibővítve az LMBTQ-val. A mozaikszót ha kibetüzzük egy részével már a rómaiak is egyetértettek.

A művészet azt állítja a testi szépség szenvedelmeségét ábrázolják, egy ártatlan aktussal. Hiába hirdette Seneca, hogy ez a római kultúrától eltérő jelenség, a birodalom felbomlásának kezdete volt. A felgyorsult életünkben jelenleg a birodalmak építése korát éljük, amivel egyidejűleg a romlás jelei is megjelentek. A 2017-es felméréshez képest tovább nőtt a 23 év alatti fiatalok között a homoszexuális, biszexuális, leszbikus és más eltérő nemi identitásúak aránya – állítja a Gallup 15 000 fős mintán készült közvéleménykutatása - olvashatjuk a hetek.hu oldalán. Mindenünnen a technikai fejlődés szárnyalása jön szembe velünk. Nem hiszem el hogy a birodalom építők, ha már félnek az emberiség túlszaporulatától és ebből következő egyes vidékek fokozódó elszegényedésétől csak az LMBTQ propaganda undorító perverz formáját  tudják bedobni ellenszerként. Ahelyett, hogy a milliárdos vagyonuk egy részét a szegénység felszámolására áldoznák, és ha már a túlszaporulattal riogatnak inkább más humánusabb megoldáson ügyködnének a megfékezéséért. Pedig példa is bőven van, hogy az életszínvonal növekedésével a szaporulat csökken. 

Sajnos  kinyitották Pandora szelencéjét és a sok rossz kiáradt, mely ugyanolyat szül. 

A hetek.hu- cikkére visszatérve a szelence tartalma akkorára nőt, hogy már nehéz lesz vissza gyömöszölni belé. “Gallup kutatás szerint a válaszadók csupán 86,7 százaléka (hatból öten) mondta azt, hogy heteroszexuális, minden hatodik fiatal nem azonosította magát így. 

Az eltérő szexuális orientáció kétszer nagyobb arányban fordul elő a demokrata-párti fiatalok, mint a republikánus fiatalok között. Szintén jelentős, másfélszeres az LGBTQ-identitásúak között a nők aránya.

A Gallup értékelés ugyanakkor megjegyzi, hogy az új adatok nem biztos, hogy minden esetben tényleges szexuális orientációt tükröznek, ‘mert lehet, hogy csupán a fiatalok szívesebben azonosítják magukat LGBTQ-személyeknek, mint az idősebbek’. 

 

Tóth László

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog