Kézdivásárhely: a Nexxon abroncsforgalmazó cég segítőkészsége

 Támogatjuk a “GUMISOK ÜGYÉT” a médiában, a szociális hálózatokban és eljuttatjuk üzenetünket az egészségügyi dolgozókhoz azokban a településekben, ahol a Partnereink vannak.   apreciem.ro

Hálánkat szeretnénk kifejezni az egészségügyben dolgozók számára, akik most emberfeletti erőfeszítéseket tesznek értünk.

 

Egy új kampányt indítunk, ahol Partnereinkkel közösen a szervizben elsőbbséget és ingyenes gumiszerelést kínálunk az egészségügyben dolgozóknak, valamint az állami egészségügyi intézményeknek.

Azt szeretnénk, hogy kezdeményezésünket más gumis cégek is felvállalják és támogassák. Létrehoztunk egy új weboldalt www.apreciem.ro, ahol az egészségügyi dolgozók megkereshetik a számukra megfelelő szervizt, ahol az ingyenes szolgáltatásokat igénybe veheti.

Támogassuk Partnereinket abban, hogy az üzenetet eljuttassuk a helyi kórházakhoz és az állami kórházakban dolgozókhoz. Ugyanakkor ügyünk kezdeményezőjeként a www.apreciem.ro weboldalon is feltüntetjük. Amennyiben Partnereinknek van Facebook vagy weboldaluk grafikákat kínálunk, amellyel népszerűsíteni tudják, hogy részt vesznek e rendkívüli akcióban.

Támogatjuk a “GUMISOK ÜGYÉT” a médiában, a szociális hálózatokban és eljuttatjuk üzenetünket az egészségügyi dolgozókhoz azokban a településekben, ahol a Partnereink vannak.

Az autó- és gumiszervizek működése elengedhetetlen

Az alapvető javak (élelmiszerek, egészségügyi készletek, üzemanyag stb.) biztosításának támogatása érdekében elengedhetetlen az áruszállítás.

Annak érdekében, hogy optimális körülmények között lehessen szállítani, az autó- és gumiszervizek ebben az időszakban is nélkülözhetetlenek.

Olaszországban a miniszterelnök kijelentette, hogy az autószervizek "folytathatják tevékenységüket, mert alapvető fontosságúak a közösség szükségletei szempontjából". Ugyanez figyelhető meg az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, ahol az autószervizek és a gumiszervizek "nyitva lehetnek", de nem kötelező nyitva lenniük. Ezért a vállalkozások nyitva tartása a vállalkozók belátására van bízva.

Az olaszországi, az Egyesült Királyságbeli példák és az Egyesült Államok szövetségi kormányának tanácsai alapján azt a következtetést vonhatjuk le, hogy a gumiszervizek nyitva maradnak, még abban az esetben is, ha még súlyosabb forgalmi korlátozásokat vezetnének be.

A fuvarozókon kívül a mezőgazdászok is dolgoznak. Abban az esetben, ha alkatrészre vagy gumiabroncsra van szükségük, esetleg defektjük lenne ahhoz, hogy folytathassák a munkájukat szervizre van szükségük.

A mentőszolgálatok készenléti állapota most talán fontosabb, mint valaha. A mentők karbantartása pedig szintén a szervizektől függ.

Végül is mindenkit támogatunk, aki autóval utazik munkahelyére. Ha bármilyen probléma merül fel az autóval vagy a kerekekkel a továbbhaladáshoz szervizre van szükség. És ne feledjük, lassan közeledik az idő amikor a téli gumiabroncsokat is le kell cserélni. 

Közlemény

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog