Anyaországi szavazás április 8


 

Ferencz Attila, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács kézdiszéki elnöke és Kiss Erika március 29-én tartott sajtótájékoztatón elmondták az anyaországi szavazatokkal kapcsolatos tudnivalókat.

Az EMNT munkatársai hosszabbított programmal dolgoznak és mindenkinek segítenek a szavazólaphoz tartozó azonosító nyilatkozat kitöltésében. Az iroda munkatársai vállalják, hogy a szavazólapot is tartalmazó boríték biztonságos körülmények között, még időben eljuttassák a magyarországi főkonzulátusra. Azok akik még nem kapták meg a szavazathoz szükséges lapokat, még a jövő héten megérkezhet és ezt legkésőbb április 7-én 4 óráig vigyék el az EMNT irodába. Arra kérünk mindenkit, hogy szavazatukat ne bízzák a Román Postára, hiszen megtörténhet, hogy úgy a voksok nem érnek vissza időben Budapestre – mondta Ferenc Attila
Végezetül hozzátette azok akiknek magyarországi lakcímük van és a konzulátuson szeretnének szavazni a regisztrációt még március 31-én elvégezhetik interneten.
Kis Erika szerint a hosszabbított program arra is jó alkalom volt, hogy nagyon sok emberrel találkozzanak, akikkel ügyes bajos dolgaikról is elbeszélgettek, valamint sikerült sok olyan kérdést tisztázni a szervezet kapcsán, amire máskülönben nem lett volna alkalom.

Szék-helyek

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog