Nem lehet szabadulni a meghurcolástól!

Nem tudom minek nevezzem: elmebaj, kisebbségi komplexus, rosszindulat... A székely terroristákat gyártanak,közbirtokossági erdőt el akarják perelni, belekötnek az utcanév táblákba, elveszik iskoláinkat, hadd ne soroljam tovább úgy is tudjuk. Itt van a következő agyament piszkálódás, egy keveset megkéstek vele de sebaj gondolják, mindig jól jön, ha egy magyaron rúgni lehet egyet.

 

Azonosítani akarják azokat a fiatalokat, akiknek a pólóján a nyári EMI-táborban Nagy-Magyarország térkép volt, vagy éppen Árpád-sávos zászlót lobogtattak. A marosvásárhelyi rendőrök be is idézték Szűcs Pétert, az EMI alelnökét - írja a szekelyhon.ro .
Három és öt év közötti börtönbüntetést is kaphat, ha nem működik együtt a rendőrséggel – ezt jelezték, Szűcs Péternek, az EMI alelnökének, akit nemrég Marosvásárhelyre hívott be a rendőrség kihallgatásra. Az EMI kijelentette: nem tartanak az ilyen megfélemlítési kísérletektől, és másokon is segítenek, ha ilyennel szembesülnek.
Sorbán Attila Örs EMI elnök, a hatóságoknak üzeni, hagyják abba az ilyen jellegű fellépéseket a magyar közösség ellen, hiszen éppen elég megfigyelőjük volt a gyergyószentmiklósi táborban, maguk is láthatták, semmilyen Románia ellen irányuló cselekedet nem történt ott. Ugyanakkor felhívja azok figyelmét, akiket bárhol hasonló ügyek miatt zaklatnak, kihallgatnak a hatóságok, hogy jelezzék ezt az EMI-nek, vagy a Székely Figyelő Alapítványnak, akik minden szükséges jogi segítséget biztosítanak számukra. 

Sz-h

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog