Dühöng a nacionalizmus, avagy egyeseket megbíznak, hogy piszkálják a magyarokat?

Dan Tanasănak megint eszébe jutott, vagy juttatták, hogy ideje volna valamivel hergelni a magyarokat így a centenáriumi nap előtt. Hadd érezzék, "ki a kakas a szemétdombon"?

 

A sepsiszentgyörgyi törvényszéken kimondott ítélet nem végleges, 15 napon belül megfellebbezhető. De aligha sikerrel: egy 2011-ben ugyanitt kimondott végleges ítélet megsemmisíti a helyi tanács azon, 2010-ben elfogadott határozatát, amelyben az 1918. december 1. utca belső szakaszát – a Sugás Áruháztól a jelenlegi főtérig – Petőfi Sándorról nevezték el. Ezt az akkori prefektus támadta meg, és bár a város a pert elvesztette, a tábla a költő nevével a helyén maradt. Mostanig. Dan Tanasă azonban fellépett ellene – és nyert. (Írja a Háromszék)

Sz-h

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog