Umberto Eco  a közösségi hálózatokról: „Ez az ostobák inváziója. A tévé a falu hülyéjét tolta előtérbe, akivel szemben a néző magasabb rendűnek képzelte magát. Az internetben az a drámai, hogy az igazság birtokosaként tolta előtérbe a falu hülyéjét” 

Annyira izgalmas mint a falon mászó légy...

... gondolkodjunk el a kézdivásárhelyi Vigadó színpadán bemutatott két kis villanáson. Reménykedve ültek be a színházkedvelők a színpad elé a Karinthy Kávéház és Művészet két remek előadás után, és a kultúrát szerető közönség egyértelműen örült a beharangozott két könnyed témájú színdarabnak, mi több az egyik zenés vígjáték, amelyik siker is lehet. (A történetekről röviden alább lehet olvasni.) A darabok megtekintése után néhányan a dühtől feszélyezetten távoztak, olyanok is akadtak, nem kis számban akik már hamarabb távoztak. Az embernek az az érzése támadt, hogy megint káposzta fejeknek nézik őket legyintenek ezeknek így is jó felkiáltással, összedobtunk valamit ez is kipipálva”.

Kézdivásárhely: „Művészet” a Városi Színházban (Gondolatok Yasmina Reza színműve kapcsán)

Érzelmeinkre sokféleképpen lehet hatni. Érhetnek kellemes, kellemetlen, megindító benyomások vagy épp olyanok, amelyek csak a pillanat töredékéig jelentenek valamit. A Yasmina Reza „Művészet” színműve Barabás Árpád rendezésében és a kézdivásárhelyi Városi Színház tagjainak előadásában nem az a darab, amely ne hagyna mély nyomokat a nézőben.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog