5. alkalommal tekernek Kézdivásárhelyen

Július 12-én a Háromszéki Közösségi Alapítvány és a Zöld Nap Egyesület fog össze és a helyi önkormányzattal és rendezi meg a városban a Tekerj egy jó célért! adománygyűjtő akciót.

 

 Bereczki Kinga, a Háromszéki Közösségi Alapítvány vezetője és a rendezvény megálmodója, a sajtótájékoztatón a rendezvény beharangozója mellett elmondta: az altpiavány keretet nyújt a jó célért rendezett programokban részt venni. Örömmel tölti el, hogy a városban az elmúlt években, civilek, intézmények és az önkormányzat felkarolta az ötletet és megszülettek azok a közösségi létesítmények melyek kikapcsolódást biztosítanak, valamint a biciklivel közlekedést segítik.

 Derzsi Gyula alpolgármester az önkormányzat támogatásáról biztosította a jelenlévőket.

 Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke a programot és az útvonalat ismertette. 16 órától regisztrálhatnak a résztvevők a sportcsarnok előtti téren, majd 17 és 20 óra között róhatják változatlan útvonalon a 4,2 kilométeres, egyenként öt lejt érő köröket. „A kerékpárosok az általuk lerótt körökkel gyűjtenek”. A legjobban teljesítőket vagyis azok akik legtöbb kört tesznek meg díjazzák. Az idén a városban elhelyezendő okospadra és játszótérre gyűjtenek.

 

Sz-h

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog