A szoborlebontás nincs határidőhöz kötve

A Kovászna Megyei Művelődési Igazgatóság nem szabott határidőt a kézdivásárhelyi Kratochvil-szobor eltávolítására – nyilatkozta tegnap Kelemen Antónia Izabella, az igazgatóság ügyvezető igazgatója, aki azt is elmondta, hogy az igazgatóságtól kiközölt egyetlen átiratban nem szerepel a június 16-i határidő, ők azt kérték Kézdivásárhely polgármesterétől, hogy a törvényes kereteknek megfelelő határidőben tüntesse el a szobrot.

 

Az ügyvezető igazgató véleménye szerint a félreértés onnan származhat, hogy az igazgatóság május 8-án keltezett átiratát 16-án iktatták a kézdivásárhelyi városházán, arra számolhatott rá Bokor Tibor polgármester harminc napot, és innen adódik a június 16-i időpont.

Iochom István

 

Háromszék

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog