Jutalomkirándulás a kantai diákoknak

Háromnapos magyarországi jutalomkirándulásban részesül a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Elméleti Líceum Örökségünk őrei – Fogadj örökbe egy műemléket országos örökségvédelmi versenyen részt vevő csapata.

 

A diákok a felújításra váró minorita rendházat fogadták örökbe, és az ötödik helyezést érték el a verseny április 7-én a kolozsvári János Zsigmond Unitárius Kollégiumban megtartott országos döntőjén. Bokor Tibor, Kézdivásárhely polgármestere és Fejér László Ödön szenátor tegnap délelőtt közölte a hírt a kantai iskolában az Örökségünk őrei csapatának tagjaival. Bokor Tibor elmondta: Tamás Sándor megyeitanács-elnökkel, Fejér László Ödönnel és Bejan András iskolaigazgatóval közösen határozták el, hogy díjazni kell az országos döntőn a várost képviselő csapatot, választásuk Mezőkövesdre, Kézdivásárhely egyik testvérvárosára és Budapestre esett.

Iochom István

 

3szek.ro

Fotó: Szek-helyek

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog