A bálványosi Jurassic ParkA Bálványos-fürdőn vendéglőbe járnak a medvék, fényes nappal sétálnak az autók között. Manapság mikor mindennek a megoldására bizottságoz hívnak össze, mi lenne ha, leülnénk a medvékkel egy asztalhoz és kiegyeznénk, akarom mondani szerződést kötnénk, mert ha már tárgyaltunk ez dukál.

 

Megteremtenénk a kölcsönös nyugalom állapotát, és bekerítenénk az erdőt elektromos pásztorral, és oda terelnék a környék macijait. Persze nem olyan hazánkban gyártotta pásztor, hanem kemény nyugati vagy jó minőségi kínaival. Így gyorsan nem dinókkal hanem macikkal létre is jönne a "Jurassik Park".
Tetemes hasznot lehetne kiszedni belőle és nem csak ez lenne a haszon, irányítani lehetne a turizmust, a természet és állatvédők megelégedésére.
A szafari parkok példájára szervezett medve leseket lehetne szervezni. Arra is lehetne gondolni, hogy utód szaporítást is irányítani lehet (ezt ha pénzt látnak benne a szakemberek hamar megoldják) és pár éven belül a fiatal macikat eladva más vállalkozó szellemű park építőknek komoly pénzt keresne a vállalkozó szellemű.
Ja, hogy etetni kell őket hát igen, mert hanem megoldják maguktól, és az odalátogatók fogják kárát látni.


T.L.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog