Bencsik Gábor

(Facebook)

 

A Momentum elnökének erdélyi szereplése – legyünk jószándékúak – a politikai dilettantizmus iskolapéldája.

Elvileg lehetséges volna Romániában olyan román parlamenti párt, amelyik a magyar érdekeket is hajlandó volna figyelembe venni. A gyakorlatban azonban ilyen nincs és nem is lehet. Azért nem, mert amelyik ezt tenné, az nem jutna be a román parlamentbe. Ezért a magukat liberálisnak nevező román pártok csak egyet tehetnek: a magyarok felé megpróbálják azt a látszatot kelteni, hogy azok számára ők lennének a legkisebb rossz, de ezt is úgy, hogy a románok ezt a kikacsintást ne nagyon vegyék észre. Fekete-Győr szereplése ezt a látszatot szolgálja, nem pedig a magyarok érdekeit. Arra egyedül egy magyar parlamenti párt képes. Ez a kőkemény valóság.

 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog