Virágba borul Kézdivásárhely főtere

A virágvásárok tíz éve játszanak fontos szerepet a céhes város életében, a város és a környékbeli falvak lakói minden tavasszal beszerezhették a legszebb virágokat a Molnár Józsiás-parki dísznövény kiállításon. Idén egy új rendezvénnyel készül a kézdivásárhelyi önkormányzat, amely kizárólag a virágvásárt helyezi a fénypontba. A rendezvény a Virágvarázs nevet kapta, és április végén, két napon át zajlik a Gábor Áron téren.

 

 Kézdivásárhely Önkormányzata idén első alkalommal szervezi meg a Virágvarázs elnevezésű virágvásárát, amelyre növénytermelők és kertészeti cégek jelentkezését várja. A rendezvény időpontja 2019. április 25–26., azaz csütörtök és péntek, helyszíne a Gábor Áron tér. A rendevény idejére a főteret nem zárják le, az esemény ugyanis a tér közepén zajlik majd. A jelentkezés elindult a virágvásárra, a helyek igénylése a jelentkezési lap elküldésével történik. A jelentkezési lap a www.kezdi.ro honlapról érhető el, amelyet a jelentkező visszaküld a presskezdi@gmail.com e-mail címre, de megteheti jelentkezését a 0726-233 518-as telefonszámon is.

 A vásárosok számára összesen kilenc kiállítótér áll rendelkezésre, ebből további két terület osztható (igény esetén). A területbér a 100 négyzetméternél kisebb területek esetében 20 lejt/nm/2 nap kerül, a 100 négyzetméternél nagyobb területek esetében 30 lej/nm/2 nap. A kiállítónak csak és kizárólag a sátorhelyet, azaz legfeljebb kilenc négyzetmétert kell kifizetnie, a kirakodófelület minden terület esetében ingyenes. Jelentkezési határidő: 2019. április 12.

 A Virágvarázs nevű rendezvényen csak a virágokhoz kapcsolódó szolgáltatásokat tudják fogadni, tehát semmilyen más jellegű termékkel nem lehet jelentkezni.

Közlemény 

Kapcsolat

Szék-helyek.ro 

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, a Nagy haború  oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál)  jogvédelem alatt áll. A szerző engedélyével másolható vagy sokszorosítható.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.szekhelyek.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog