Umberto Eco  a közösségi hálózatokról: „Ez az ostobák inváziója. A tévé a falu hülyéjét tolta előtérbe, akivel szemben a néző magasabb rendűnek képzelte magát. Az internetben az a drámai, hogy az igazság birtokosaként tolta előtérbe a falu hülyéjét” 

Halloween a Mikes-birtokon

Egyedi és különleges környezetben tartja első Halloween buliját a zabolai Mikes-birtok. Az ősi kelta szokásból kialakult ünnep elsődleges ismérve a rettegés, Halloweenkor mindenki magára ölti legelrettentőbb maskaráját – ezt várják el azoktól is, akik rész vesznek majd az eseményen. A rendezvényre 2018. november 2-án, pénteken kerül sor, a kínálatban ínycsiklandozó ételek, táncra perdítő zene és sok-sok meglepetés szerepel.

 

 

Számos nagysikerű kulturális eseménye után, most egy egészen különleges program előtt tárja ki kapuit Erdély egyik legvonzóbb helyszíne, a zabolai Mikes-birtok. A Halloween buli minden érdeklődő számára nyitott, azonban helyfoglalást igényel. Öltsd magadra legijesztőbb ruhádat, győzd meg barátaidat, hogy tartsanak veled, és töltsetek el egy felejthetetlen estét a Mikes-birtokon. Az exkluzív környezetet, a jó hangulatot és zenét mi garantáljuk.

A helyek száma korlátozott!

Részletek:

Dátum és időpont: 2018. november 2., péntek 20 óra

Helyszín: Mikes-birtok, Zabola

Részvételi díj: 379 RON/2 személy (tartalmazza a háromfogásos menüt, bort, egy rövid italt)

Helyfoglalás: imola.dobra@zabola.com, 0722-180 152

Előzetes foglalással szállás is igényelhető!

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog