Umberto Eco  a közösségi hálózatokról: „Ez az ostobák inváziója. A tévé a falu hülyéjét tolta előtérbe, akivel szemben a néző magasabb rendűnek képzelte magát. Az internetben az a drámai, hogy az igazság birtokosaként tolta előtérbe a falu hülyéjét” 

TV-Rádió-Film

A 38 — egy hajó, két koncert az M2 Petőfi TV-n!

A zenerajongók nagy örömére ezen héten hétfőn és szerdán az A38 hajó koncertjeit élvezhetitek a televíziónézők. Ma egy progresszív metálbandát, a 2011-ben alakult Intervals-t hallhatják, melynek tagjai Kanadából érkeztek. Szerdán pedig a Neo együttes filmzenéjét, amelyet tizenöt évvel ezelőtt a Kontroll című ikonikus mozihoz készítettek. Még ma is izgalmas kaland újra „végigjárni” a metróalagutak titokzatos világát…


Adás: szeptember 19., szerda – M2 Petőfi TV – 23:25

Hétvégén is Határok nélkül a Kossuthon!


Balázs-Piri Soma, a Virtuózok kicsik versenyének győztese 

Búcsú Máriaföldén – megújulhat Tamáshida háromhajós bazilikája – új kötet jelent meg nemrégiben a Marosvécs mecénásáról, Kemény Jánosról – Balázs-Piri Soma, a Virtuózok kicsik versenyének győztese szülőfalujában, a horgosi Bartók-ünnepen lépett fel.

Hetedhét kaland az M2 Petőfin!

Sokak példaképe lehet a tizenkét éves Kiss Vince. Tudatosan tervezi a jövőjét és mindent meg is tesz azért, hogy elérje céljait. Igen fiatalon, négyévesen kezdett futballozni, azóta sok érem és kupa került a gyűjteményébe, amit kitartásával és technikás játékával szerzett. Nagypapájától kapott becenevéről, családjáról is sokat megtudhatnak a pénteki adás nézői. Hogy mivel foglalkozik még szívesen a focin kívül? — Kiderül a műsorból.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog