Umberto Eco  a közösségi hálózatokról: „Ez az ostobák inváziója. A tévé a falu hülyéjét tolta előtérbe, akivel szemben a néző magasabb rendűnek képzelte magát. Az internetben az a drámai, hogy az igazság birtokosaként tolta előtérbe a falu hülyéjét” 

TV-Rádió-Film

Ünnepi készülődés a XV. református Zenei Fesztiválra

Az ingyenesen látogatható rendezvénysorozat összesen hat helyszínen zajlik majd. Zömmel a Ferencvárosban, a Bakáts-téren, illetve annak vonzáskörében. A programok között egyaránt megtalálhatóak a templomi orgonakoncertek, a térzene, az egyházi kóruséneklés, a népzenei és a világzenei együttesek koncertjei. A zenei élményeket tudományos kerekasztal-beszélgetések, borkóstoló, kézműves vásár, továbbá a Bakáts-tér és a Kálvin-tér közötti zsoltáros fáklyás menet is kiegészíti.

A Rozália-hegység vonulatainak felfedezése a Hazajáróval

Mint azt már nézőink megszokhatták, a Hazajáró stábja ezúttal is bakancsot húz, hogy felkeressen egy történelmi emlékeket őrző, hepehupás hegyvonulatot, ezúttal Sopron vármegye és Alsó-Ausztria határvidékén. A Hazajáró végtelen útjának következő állomása a Rozália-hegység. Nem mindennapi látványt nyújtanak a csúcsokról büszkén letekintő erődítések vagy a völgyekben meghúzódó, rendezett falvak a nyugati Őrvidéken.

Összetartozunk: Duna Nap Torockón, a Székelykő lábánál

2018. június 2-án, szombaton a Duna Médiaszolgáltató ötödik alkalommal rendezi meg nagyszabású, egész napos kulturális rendezvényét Erdély egyik legszebb településén,Torockón. A térség sikeres közösségi háza, a Duna-Ház kiemelt programját a nemzeti összetartozás napjához közeli hétvégére időzítik a szervezők.

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog