Umberto Eco  a közösségi hálózatokról: „Ez az ostobák inváziója. A tévé a falu hülyéjét tolta előtérbe, akivel szemben a néző magasabb rendűnek képzelte magát. Az internetben az a drámai, hogy az igazság birtokosaként tolta előtérbe a falu hülyéjét” 

Trump megtagadta a G7 nyilatkozatot: "jó jel Oroszország számára" - politikus

Fotó: AP Photo / Evan Vucc

Donald Trump amerikai elnök elutazása után Kanadából visszavonta a G7 nyilatkozatának támogatását. Ez az elutasítás jó jel Oroszország számára, mondta vasárnap Anton Morozov, a Duma Nemzetközi Ügyek Bizottságának tagja.

 

"Ez jó jel . Végül jön a betekintés, hogy nincs szükség a feszültségek fokozódására, hanem tárgyalni kell és fejleszteni kell egy kölcsönösen elfogadott megoldást "- mondta Morosow.

Ez mutatja a meglévő kapcsolatok törését. Ez a lépés bizonyítja Trump álláspontját, hogy bízik magában. Még a leghűségesebb környezetben is úgy viselkedik, mint a versenytársakkal (...) "- mondta Asafow.

A G7 csúcstalálkozó a kanadai La Malbaie (Quebec tartomány) 2018. június 8-án és 9-én került megrendezésre. Justin Trudeau kanadai miniszterelnök korábban bejelentette, hogy minden G7 résztvevő jóváhagyta a kölcsönösen elfogadott közleményt. A csúcs után az amerikai elnök bejelentette a Twitteren, az USA visszavonta a végleges dokumentum jóváhagyását.

A hét vezető ipari országok (USA, Németország, Nagy-Britannia, Franciaország, Kanada, Japán és Olaszország) vettek részt a csúcstalálkozón.

SPUTNIK NEWS

Kapcsolat

Szék-helyek.ro hírportál

525400 Kézdivásárhely

42-es Udvartér 1.sz.

Telefon: 0040 742 210 505

E-mail: szekhelyek@gmail.com

Kapcsolattartó: Tóth László


Adatkezelési tájékoztató 

Felhasználási feltételek

Szerzői jogok

  Minden, az www.nagyhaboru.szek-helyek.ro oldalain megjelenő tartalom (cikk, kép, videó, egyéb) a Szék-helyek portál  (továbbiakban Portál) szellemi tulajdonát képezi, vagy jogvédelem alatt áll.
A www.felsoharomszek.szek-helyek.ro és www.hirlap.szek-helyek.ro  hírei, véleményei szabadon idézhetők és felhasználhatók, az eredeti forrásra mutató hivatkozás elhelyezésével.

Bővebben szerzői jog